Pusryčių tortui reikės
- 300g obuolių
- 25g avižinių miltų
- 35g riešutų kremo
- 1 kiaušinio
- 1 a.š. cinamono
- 50g kokosų pieno
- 100g graikiško jogurto
- 5g sviesto
Gaminimas
- Obuolius supjaustykite ir pakepkite keptuvėje su keliais šaukštais vandens, kol bus minkšti. Man uštruko apie 10min.
- Leiskite obuoliams atvėsti.
- Tuomet į blenderį sudėkite iškepusius obuolius, avižinius miltus, riešutų kremą (20g), kiaušinį, cinamoną, pieną.
- Viską sutrynus iki vientisos masės išlydykite keptuvėje sviesto gabalėlį ir supilkite visą tešlą.
- Kepkite keptuvę uždengus dangčiu apie 5-7 minutes ant mažos kaitros.
- Iškepus uždenkite keptuvę lekšte, apverskite ir vėl idėkite blyną kepti tik dabar kitą jo pusę apie 3min.
- Iškepus supjaustykite į lygias dalis kaip picą.
- Sluoksniokite blyno dalis, tarp jų uždedant po šaukštą ar du jogurto.
- Viską susluoksniavus pagardinkite likusiu riešutų kremu ir ragaukite.
- Skanaus!
Parašykite komentarą