Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Pūstų ryžių batonėliui reikės:
- 200 g. juodojo šokolado
- 3 a.š. kokosų aliejaus
- 50 g. pūstų ryžių
- 100 g. džiovintų spanguolių
- 1 v.š. agavų sirupo
- 1 v.š. citrinos sulčių
- 1 v.š. riešutų sviesto
Paruošimas:
- Garų vonelėje tirpinamas šokoladas su kokosų aliejumi.
- Tuo tarpu pūsti ryžiai sumaišomi su spanguolėmis, agavų sirupu, riešutų sviestu, citrinos sultimis ir lašeliu vandens, kad gautųsi lipni masė.
- Viskas paminkoma rankomis, kad tolygiai pasiskirstytų, galima šiek tiek patraiškyti geresniam sukibimui.
- Ištirpus šokolado masei ji tolygiai paskirstoma ant silikono formelės.
- Dedama į šaldymo kamerą ~10 min.
- Ištraukus iš šaldymo kameros dedamas įdaras, vėl dedama į kamerą, šįkart ~20 min.
- Ištraukus užtepamas likęs šokoladas formuojant dugną.
- Viskas dedama į šaldytuvą kol sustings (nebūtina į kamerą, bet jei norite skanauti kuo greičiau, galite dėti).
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – tina_gamina.
Parašykite komentarą