Ingridientai
- 2 dideli avokadai
- 2 vidutinio dydžio burokėliai
- 1 v.š. citrinų sulčių
- 3 v.š. aliejaus
- 0,25 a.š. druskos
- 0,25 a.š. pipirų
- 0,05 a.š. cukraus
Gaminimas
Burokėlius ir avokadus nulupame ir supjaustome vienodo dydžio kubeliais.
Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir sudedame burokėlius, kuriuos kepame apie 3 minutes ant stiprios ugnies dažnai maišydami. Iškeptus burokėlius dedame į dubenį. Toje pačioje keptuvėje įkaitiname dar šaukštą aliejaus ir sudedame avokadus, kuriuos kepame minutę ant stiprios ugnies. Iškeptus avokadus taip pat dedame į dubenį su burokėliais ir sumaišome su druska, pipirais, cukrumi be citrinų sultimis.
Parašykite komentarą