• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Ridikėlių aptepas su varške

2012-07-25 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g varškės
  • 6 ridikėliai
  • 2 v.š. grietinės
  • 50g svogūnų laiškų
  • 1 a.š. citrinos sulčių
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Į dubenį sudedame varškę, citrinos sultis, beriame druskos ir pipirų ir viską pertriname elektriniu smulkintuvu.
Ridikėlius sutarkuojame stambia tarka ir sudedame į dubenį su varške. Kartu sudedame susmulkintus svogūnų laiškus, išmaišome ir gautą aptepą tepame ant skrudintos duonos.
Ridikėlių aptepas su varške ypač tiks pusryčiams.

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: citrina, grietinė, ridikai, svogūnų laiškai, varškė

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Tepamas ridikėlių kremas
Tepamas ridikėlių kremas
Užtepėlė su skumbre
Užtepėlė su skumbre

Previous Post: « Morkų aptepas (brusketa)
Sekantis įrašas: Lauže keptos česnakinės bulvės »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt