• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Ryžiai su salierais ir paprikomis

2011-07-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g ryžių,
  • 1 raudona paprika,
  • 2 saliero lapkočiai,
  • 50g laiškinių česnakų,
  • 1 v.š. sojų padažo,
  • 2 v.š. aliejaus,
  • 150ml sultinio,
  • 2 v.š. grietinės,
  • 1 v.š. miltų,
  • druska ir pipirai.

Gaminimas


Ryžius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintus salierus, kuriuos kepame apie 4 minutes. Sudedame labai smulkiai pjaustytą papriką bei laiškinius česnakus, išmaišome ir kepame dar porą minučių.
Suberiame miltus, išmaišome ir po 2 minučių užpilame sultiniu. Ant silpnos ugnies troškiname keletą minučių. Sudedame grietinę, pilame sojų padažą, beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir ant silpnos ugnies troškiname iki 3 minučių.
Paruoštą padažą pilame ant ryžių ir patiekiame.
Ryžiai su salierais tiks ir kaip garnyras ir kaip vegetariškas valgis.

Kategorijos:Grybų ir daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, Miltų bei kruopų patiekalai, vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, garnyras, grietinė, laiškinis česnakas, miltai, paprika, Patiekalai receptai, receptas, ryžiai, salieras, sojų padažas, sultinys

Panašūs receptai

Kopūstų ir grybų pyragas
Virtinukai su grybais
Virtinukai su grybais
Cukinijų ir avižinių dribsnių blyneliai

Previous Post: « Citrininis varškės apkepas
Sekantis įrašas: Citrininis ledų kokteilis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt