• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Nealkoholinis Mojito ledukų kokteilis

2016-11-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Nealkoholinis Mojito ledukų kokteilis

Ieškote naujų kokteilių receptų? Būtinai išbandykite šį nealkoholinį Mojito. Gėrimas ne tik skanus, bet ir kupinas įvairių naudingų medžiagų, tokių kaip kalis, manganas bei B grupės vitaminų.
Beje, jei vakar turėjote vakarėlį, tai ryte šis gėrimas turėtų būti numeris vienas pasirinkimas. Jis ne tik atgaivins, bet ir padės atgauti jėgas.

 

Ingridientai

  • 1/2 puodelio sojų pieno
  • 1 sušaldytas bananas
  • 1 puodelis špinatų
  • 1 arb. š. vanilės ekstrakto
  • 1/2 žaliosios citrinos
  • 1/2 puodelio šviežios šaltmėtės
  • ledo kubelių

Gaminimas

  1. Į kokteilių plaktuvą sudėkite sojų pieną, bananą, špinatus, vanilę ir įspauskite žaliosios citrinos sulčių. Viską suplakite ir susmulkinkite.
  2. Sudėkite šaltmėtes ir 4-5 ledo kubelius. Plakite toliau, kol gėrimas pasidarys vientisas ir kreminis.
  3. Paragaukite, jei reikia įdėkite dar šaltmėčių ar žaliųjų citrinų sulčių.

Jei trūksta saldumo, galite šiek tiek įdėti agavų sirupo paskutiniame žingsnyje.

Kategorijos:Gėrimai, Patiekalai ir jų receptai, Šalti nealkoholiniai gėrimai Tagged With: bananai, laimo sultys, ledo kubeliai, šaltmėtės, sojų pienas, špinatai, vanilė

Panašūs receptai

Kivių ir braškių koktelis
Obuolių kokteilis su migdolais
Obuolių kokteilis su migdolais
Mango ledų kokteilis
Mango ledų kokteilis

Previous Post: « Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Sekantis įrašas: Salsa fresca (Pico de gallo) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt