• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Sluoksniuotos tešlos sausainiai su parmezano sūriu

2011-03-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1 pakelis bemielės sluoksniuotos tešlos
*100g tarkuoto parmezano sūrio
*1 a.š. kmynų
*druska
*1 kiaušinis

Gaminimas

Kiaušinį išplakame.
Atšildytą tešlą supjaustome mažais trikampiukais (ar kvadratėliais) ir aptepame kiaušiniu. Beriame po truputį tarkuoto parmezano sūrio ir pabarstome kmynais bei druska.
Sausainius sudedame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi, ir dedame į orkaitę, kur kepame 15-20 minučių.
Sluoksniuotos tešlos sausainius su parmezano sūriu patiekiame kaip užkandį prie vyno ar alaus.

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Įvairūs užkandžiai, Užkandžiai, Užkandžiai prie alaus Tagged With: kiaušiniai, kmynai, parmezano sūris, sausainiai, sluoksniuota tešla, užkandis

Panašūs receptai

Pupelių paštetas su grybais
Pievagrybių ir kepenėlių paštetas
Šparagų tapenade

Previous Post: « Naminis vištienos ir daržovių sultinys
Sekantis įrašas: Lengvas pomidorų užkandis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt