• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys

2022-03-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys

Troškiniui reikės:

  • 1 paprikos
  • 150g plonai supjaustytų salierų stiebų
  • 400g avinžirnių (nuplautų ir nusausintų)
  • 4 smulkiai supjaustytos česnako skiltelės
  • 100g lapinio kopūsto (kale)
  • ½ nedidelio raudonojo svogūno, smulkiai supjaustyto kubeliais
  • ½ šaukštelio rūkytos paprikos
  • 200g susmulkintų pomidorų savo sultyse
  • 200ml daržovių sultinio
  • Druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų
  • 60g bolivinės balandos

Gaminimo eiga

  1. Dideliame puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
  2. Sudėkite svogūną ir kepkite 2 minutes, kol suminkštės.
  3. Tuomet sudėkite česnaką suberkite rūkytą papriką, supjaustytą papriką ir salierą.
  4. Kepkite dar 5 min. ir tik tada sudėkite avinžirnius, pomidorus ir daržovių sultinį.
  5. Pagardinkite druska ir pipirais, užvirinkite, uždenkite ir virkite 10 minučių.
  6. Išvirkite bolivinę balandą pagal instrukcijas.
  7. Bolivinę balandą ir troškinį padalykite į didelius dubenėlius.
  8. Skanaus.

Už receptą dėkojame odedarzovems.lt.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Žiediniai kopūstai kokosų piene
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Pikantiškų salotų sumuštiniai
Sekantis įrašas: Salotos su silke ir saldžiąja bulve »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt