Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Petražolių – 30g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Džiūvėsėlių – 50g
- Fermentinis sūrio – 100g
- Baklažanų – 2vnt.
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Į verdantį vandenį dedame baklažaną ir verdame apie 5 minutes, kol suminkštėja.
- Išvirtą baklažaną susmulkiname (geriausia suminkyti). Sudedame į dubenį kartu su džiūvėsiais, kiaušiniais, sūriu ir visais prieskoniais. Rankomis gerai išminkome ir suformuojame kotletus.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame kepti kotletus. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies.
Parašykite komentarą