• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Baltojo vyno šerbetas

2010-07-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Baltojo vyno šerbetas

Ingridientai

  • Cukraus – 400g
  • Citrinų – 1vnt.
  • Vandens – 500ml
  • Apelsinų – 1vnt.
  • Balto vyno (saldaus) – 250ml

Gaminimas

  1. Cukrų patartina naudoti kuo smulkesnį.
  2. Į gilią keptuvę suberiame cukrų, pilame vyną, vandenį ir ant silpniausios ugnies kaitiname, kol cukrus visiškai ištirpsta.
  3. Ištirpus cukrui, padidiname ugnį iki vidutinės ir užverdame. Verdame apie 4-5 minutes.
  4. Išvirus, gautą skystį padedame, kad atvėstų.
  5. Atvėsus supilame išspaustas citrinos ir apelsino sultis ir dedame į šaldiklį porai valandų.

Kategorijos:Alkoholniai gėrimai, Gėrimai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: apelsinas, baltas vynas, citrina, cukrus

 

Panašūs receptai

Vaisinis šampano kokteilis
Vaisinis šampano kokteilis
Kivių ir braškių koktelis
Obuolių kokteilis su migdolais
Obuolių kokteilis su migdolais

Previous Post: « Morkų salotos su medaus ir citrinų padažu
Sekantis įrašas: Keptų morkų garnyras su čiobreliais ir pievagrybiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt