• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Baltojo vyno šerbetas

2010-07-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Baltojo vyno šerbetas

Ingridientai

  • Cukraus – 400g
  • Citrinų – 1vnt.
  • Vandens – 500ml
  • Apelsinų – 1vnt.
  • Balto vyno (saldaus) – 250ml

Gaminimas

  1. Cukrų patartina naudoti kuo smulkesnį.
  2. Į gilią keptuvę suberiame cukrų, pilame vyną, vandenį ir ant silpniausios ugnies kaitiname, kol cukrus visiškai ištirpsta.
  3. Ištirpus cukrui, padidiname ugnį iki vidutinės ir užverdame. Verdame apie 4-5 minutes.
  4. Išvirus, gautą skystį padedame, kad atvėstų.
  5. Atvėsus supilame išspaustas citrinos ir apelsino sultis ir dedame į šaldiklį porai valandų.

Kategorijos:Alkoholniai gėrimai, Gėrimai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: apelsinas, baltas vynas, citrina, cukrus

 

Panašūs receptai

Vaisinis šampano kokteilis
Vaisinis šampano kokteilis
Kivių ir braškių koktelis
Obuolių kokteilis su migdolais
Obuolių kokteilis su migdolais

Previous Post: « Morkų salotos su medaus ir citrinų padažu
Sekantis įrašas: Keptų morkų garnyras su čiobreliais ir pievagrybiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt