Ingridientai
- 800g bulvių
- 1 a.š. kumino
- 1 a.š. maltos kalendros
- 1 svogūnas
- 1 čili pipiras
- 2 skardinės konservuotų pomidorų (savose sultyse)
- 2 a.š. šviežios kalendros
- 2 v.š. aliejaus
- 100ml vandens
- druska ir pipirai
Gaminimas
Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Svogūną susmulkiname.
Gilią keptuvę įkaitiname su aliejumi ir suberiame kuminą, maltą kalendrą, smulkintą čili pipirą ir pakepam prieskonius apie 30 sekundžių. Sudedame svogūną ir jį dar kepame apie 1 minutę.
Į keptuvę su prieskoniais sudedame bulves ir išmaišome. Bulves kepame apie 10 minučių ant vidutinės ugnies.
Po10 minučių ant bulvių sudedame konservuotus pomidorus, beriame druskos ir pipirų, pilame 100ml vandens ir išmaišome. Keptuvę uždengiame ir ant silpnos ugnies troškiname apie 20-30 minučių.
Indiškai keptas bulves patiekiame šiltas su mėgiamomis šviežiomis salotomis pabarstytas šviežia kalendra.
Parašykite komentarą