• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Indiškos keptos bulvės

2010-12-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 800g bulvių
  • 1 a.š. kumino
  • 1 a.š. maltos kalendros
  • 1 svogūnas
  • 1 čili pipiras
  • 2 skardinės konservuotų pomidorų (savose sultyse)
  • 2 a.š. šviežios kalendros
  • 2 v.š. aliejaus
  • 100ml vandens
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Svogūną susmulkiname.
Gilią keptuvę įkaitiname su aliejumi ir suberiame kuminą, maltą kalendrą, smulkintą čili pipirą ir pakepam prieskonius apie 30 sekundžių. Sudedame svogūną ir jį dar kepame apie 1 minutę.
Į keptuvę su prieskoniais sudedame bulves ir išmaišome. Bulves kepame apie 10 minučių ant vidutinės ugnies.
Po10 minučių ant bulvių sudedame konservuotus pomidorus, beriame druskos ir pipirų, pilame 100ml vandens ir išmaišome. Keptuvę uždengiame ir ant silpnos ugnies troškiname apie 20-30 minučių.
Indiškai keptas bulves patiekiame šiltas su mėgiamomis šviežiomis salotomis pabarstytas šviežia kalendra.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, čili pipiras, kalendra, konservuoti pomidorai, kuminas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Kiaušinių ir šitake grybų sriuba
Sekantis įrašas: Valdorfo salotos su kalakutiena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt