Ingridientai
*800ml vandens
*2 raudonieji svogūnai
*100g šitake (shiitake) grybų
*2 a.š. sojų padažo
*2 kiaušinio baltymai
*1 kiaušinis
*0,25 a.š. tarkuoto imbiero
*1 šakelė citrinžolės
*0,25 a.š. cukraus
*0,25 a.š. druskos
*30g svogūnų laiškų
Gaminimas
Užverdame puodą su vandeniu ir pirmiausia sudedame nuluptą ir supjaustytą citrinžolę. Po to pilame sojos padažą, imbierą, pusžiedžiu pjaustytus svogūnus, svogūnų laiškus, visus prieskonius bei grybus. Sumažiname ugnį ir verdam apie 4 minutes.
Dubenyje išplakame kiaušinį su baltymais ir pamažu pilame į verdančią sriubą lėtai maišydami. Įmaišius kiaušinį į sriubą, dar minutę verdame ir nuimame nuo ugnies.
Kiaušinių ir šitake grybų sriubą patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą