• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškinti rauginti kopūstai

2010-11-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Troškinti rauginti kopūstai

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Vandens – 1500ml
  • Lauro lapų – 3vnt.
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 150g
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Raugintų kopūstų – 1000g

Gaminimas

  1. Į puodą sudedame raugintus kopūstus, užpilame vandeniu, sudedame lauro lapus, beriame truputį pipirų bei druskos ir uždengę puodą, ant vidutinės ugnies troškiname kopūstus 45 minutes.
  2. Įkaitiname keptuvę ir sudedame smulkintą kiaulienos šoninę.
  3. Kepame spirgučius apie 3 minutes ir tada sudedame smulkintus svogūnus.
  4. Kepame spirgučius su svogūnais dar porą minučių ir tada sudedame juos į puodą su kopūstais. Išmaišome, uždengiame ir troškiname dar 15 minučių.
  5. Nupilame nuo kopūstų sultinį (paliekame tik ant dugno) ir atidengę dar 10 minučių troškiname, kol nelieka nei kiek sultinio.
  6. Troškinti kopūstai puikus garnyras prie rūkytų dešrelių, šonkauliukų ar kiaulienos mėsos.

Kategorijos:Grybų ir daržovių patiekalai, Karšti patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: kiaulienos šoninė, kopūstas, lauro lapai, rauginti kopūstai, svogūnai

Panašūs receptai

Įdaryta paprika
Įdaryta paprika
Orkaitėje keptas omletas
Orkaitėje keptas omletas
Portobello grybai įdaryti Brie sūriu
Portobello grybai įdaryti Brie sūriu

Previous Post: « Obuolių sriuba su kariu
Sekantis įrašas: Keptos bulvės su faršu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt