• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis

2022-04-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis

Kiaušinienei reikės

  • 1 baklažano
  • 1 morkos
  • 50 g. Fetos sūrio
  • 2 kiaušinių
  • 2 skiltelių česnako
  • druskos
  • pipirų
  • 1 v.š. „BBQ“ padažo

Gaminimas

  1. Baklažanai apkepami aliejuje iš visų pusių.
  2. Ant jų išspaudžiamas česnakas, beriama druska, pipirai.
  3. Dedamos šiaudeliais pjuastytos morkos.
  4. Apkepama, kol morkos ir baklažanai įgauna mėgstamą minkštumą.
  5. Daržovės pastumiamos į šoną, šalia įmušami kiaušiniai ir pamaišant iškepami bei sumaišomi su daržovėmis.
  6. Pilamas “bbq” ar kitas mėgstamas padažas, išmaišoma ir apibarstoma fetos sūriu.
  7. Skanaus

Už receptą dėkojame – tina_gamina.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai
Įdaryti baklažanai
Įdaryti baklažanai

Previous Post: « Naminiai kruasanai
Sekantis įrašas: Kruasanai su kumpiu ir sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt