• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kopūstų sriuba ant laužo

2023-08-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Kopūstų sriuba ant laužo

Kopūstų sriubai ant laužo reikės

  • 1 vnt. didesnio žalio kopūsto
  • 4 vnt. bulvių
  • 2 vnt. morkų
  • 1 vnt. svogūno
  • 500g vištienos blauzdelių
  • lauro lapų
  • druskos
  • pipirų
  • nemaltų juodų pipirų (pagal skonį)
  • 2 vnt. žalių kukurūzų
  • 3l vandens

Gaminimas

  1. Sriubą virti ketaus inde, eant vidutinei temperatūrai ant laužo.
  2. Sultiniui pagaminti įpilti 3l vandens į ketaus puodą, dėti vištieną, lauro lapelius, druską, pipirus ir virti, kol mėsa suminkštėja.
  3. Kol verda sultinys šiaudeliais supjaustyti kopūstą. Taip pat supjaustyti kubeliais morką, bulvę, svogūną. Kukurūzą galima pjaustyti į keturias lygias dalis.
  4. Išimti iš sultinio išvirtą vištieną ir atskirti mėsą nuo kaulų.
  5. Į sultinį dėti supjaustytas daržoves (išskyrus kukurūzą) ir virti puode, kol jos suminkštės.
  6. Daržovėms išvirus dedame vištienos mėsą, sriubos prieskonius, kukurūzus ir dar paverdame 10 minučių.
  7. Arba galima kukurūzą pagrilinti ir tada dėti į sriubą.
  8. Galima patiekti su grietine.
  9. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos sriubos, Sriubos

 

Panašūs receptai

Vištienos ramen sriuba
Vištienos ramen sriuba
Avgolemono sriuba
Vištienos sparnelių sriuba su ryžiais ir pomidorais

Previous Post: « Avinžirnių salotos su sūriu
Sekantis įrašas: Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt