• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos ramen sriuba

2020-09-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos ramen sriuba

Reikės:

  • Pakelio makaronų (geriausiai tinka ramen, jei neturite naudokite spagečius)
  • 1L vištienos sultinio
  • 500g vištienos filė
  • Pagal skonį aitriosios paprikos prieskonių
  • Keletos česnako skiltelių
  • 20g smulkinto imbiero
  • 2 vnt. laiškinių svogūnų
  • 100g cukinijų
  • 50g morkų
  • 2 valg. š. rudojo cukraus
  • 6 valg. š. sojų padažo
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • 1 valg. š. sezamų aliejaus
  • 2 valg. š. ryžių acto
  • Žiupsnelio druskos
  • Pusės citrinos
  • Citrinos griežinėlių patiekimui
  • 1 valg. š. sezamų sėklų patiekimui
  • 30g žemės riešutų užbarstyti ant viršaus patiekimui

Gaminimas:

  1. Išvirkite norimus makaronus taip, kaip nurodyta ant pakuotes. Geriausiai tinka ramen makaronai.
  2. Paruoškite vištienos sultinį.
  3. Vištienos filė apskrudinkite keptuvėje.
  4. Pasmulkinkite česnaką, laiškinius svogūnus, imbierą, vištienos filė ir viską sudėkite į sultinį kartu su aitriąja paprika.
  5. Pavirkite ant mažos kaitros 15 minučių.
  6. Sudėkite makaronus į sultinį, išspauskite pusės citrinos sulčių, šaukštą rudo cukraus, įpilkite 4 šaukštus sojų padažo ir šaukštą ryžių acto.
  7. Salotoms: tarkuotą ir nusunkta cukiniją ir sutarkuotas morkas sumaišyti su šaukštu cukraus, šaukštu acto, sezamų bei alyvuogių aliejumi, trupučiu citrinos sulčių, 2 šaukštais sojų padažu, druska ir leisti pastovėti, kad skoniai įsigertų, apie pusvalandį.
  8. Makaronus, dar papjaustytą laiškinį svogūną, citrinos griežinėlius, juostelėmis supjaustytą vištieną ir salotas išskirstykite į dubenėlius.
  9. Į kiekvieną dubenėlį įpilkite sultinio.
  10. Pagardinkite ant viršaus užbarščius smulkintų žemės riešutų bei sezamų seklų.
  11. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Receptai visiems.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos sriubos, Sriubos

 

Panašūs receptai

Kopūstų sriuba ant laužo
Kopūstų sriuba ant laužo
Avgolemono sriuba
Vištienos sparnelių sriuba su ryžiais ir pomidorais

Previous Post: « Uogų galetė
Sekantis įrašas: Vištiena su mangais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt