• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištiena su mangais

2020-09-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištiena su mangais

Reikės:

  • 600g vištienos filė
  • 1 nedidelio svogūno
  • 1/2 paprikos
  • 1 prinokusio mango
  • Čili pipiro (jei neturite šviežaus, dėkite malto į padažą)
  • 2 v.š. aliejaus
  • Druskos ir pipirų
  • Mėgiamų azijietiškų makaronų (ryžių, udon, kiaušininių ar kt.)

Padažui:

  • 1/2 puodelio apelsinų sulčių
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • 2 v.š. sojos padažo
  • 3 a.š. medaus
  • 1 a.š. tarkuoto imbiero
  • 1 v.š. sezamų sėklų
  • 1 v.š. krakmolo

Gaminimo eiga:

  1. Vištieną, svogūną, papriką ir mangą supjaustome kubeliais.
  2. Visus ingredientus padažui sumaišome.
  3. Ant didelės ugnies dedame wok arba kitą didelę keptuvę ir supilame aliejų. Gerai įkaitiname.
  4. Dedame vištieną ir kepame nuolat maišant iki kol apskrunda. Mėsos kubeliai turi nesiliesti – jei keptuvėje neužtenka vietos, kepame per kelis kartus. Taip vištiena apskrus, o ne išvirs garuose.
  5. Iškepusią vištieną išimame iš keptuvės ir atidedame.
  6. Į tą pačią keptuvę sudedame svogūną, papriką ir čili pipirą. Nuolat maišant kepame iki kol pradeda skrusti.
  7. Sudedame atgal į keptuvę vištieną ir supilame gerai išmaišytą padažą. Nuolat maišome iki kol padažas sutirštėja.
  8. Sudedame į keptuvę paruoštus azijietiškus makaronus, mangą ir vėl gerai išmaišome.
  9. Pakaitiname kad viskas sušiltų ir tiekiame.
  10. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Vištienos ramen sriuba
Sekantis įrašas: Varškės ir bulvių blyneliai su grybų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt