• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištiena su mangais

2020-09-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištiena su mangais

Reikės:

  • 600g vištienos filė
  • 1 nedidelio svogūno
  • 1/2 paprikos
  • 1 prinokusio mango
  • Čili pipiro (jei neturite šviežaus, dėkite malto į padažą)
  • 2 v.š. aliejaus
  • Druskos ir pipirų
  • Mėgiamų azijietiškų makaronų (ryžių, udon, kiaušininių ar kt.)

Padažui:

  • 1/2 puodelio apelsinų sulčių
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • 2 v.š. sojos padažo
  • 3 a.š. medaus
  • 1 a.š. tarkuoto imbiero
  • 1 v.š. sezamų sėklų
  • 1 v.š. krakmolo

Gaminimo eiga:

  1. Vištieną, svogūną, papriką ir mangą supjaustome kubeliais.
  2. Visus ingredientus padažui sumaišome.
  3. Ant didelės ugnies dedame wok arba kitą didelę keptuvę ir supilame aliejų. Gerai įkaitiname.
  4. Dedame vištieną ir kepame nuolat maišant iki kol apskrunda. Mėsos kubeliai turi nesiliesti – jei keptuvėje neužtenka vietos, kepame per kelis kartus. Taip vištiena apskrus, o ne išvirs garuose.
  5. Iškepusią vištieną išimame iš keptuvės ir atidedame.
  6. Į tą pačią keptuvę sudedame svogūną, papriką ir čili pipirą. Nuolat maišant kepame iki kol pradeda skrusti.
  7. Sudedame atgal į keptuvę vištieną ir supilame gerai išmaišytą padažą. Nuolat maišome iki kol padažas sutirštėja.
  8. Sudedame į keptuvę paruoštus azijietiškus makaronus, mangą ir vėl gerai išmaišome.
  9. Pakaitiname kad viskas sušiltų ir tiekiame.
  10. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Vištienos ramen sriuba
Sekantis įrašas: Varškės ir bulvių blyneliai su grybų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt