
Ingridientai
*150g miltų
*2 v.š.kukurūzų miltų
*2 v.š. ryžių miltų
(galima naudoti tik paprastus miltus)
*1 kiaušinis
*150ml vandens (+50ml)
*0,25 a.š. cukraus
*0,5 a.š. druskos
*60g laiškinių česnakų
*aliejus
Gaminimas
Dubenyje padarome tešlą iš miltų, vandens ir kiaušinio (geriausia elektriniu maišytuvu).
Į tešlą suberiame druską ir cukrų, sudedame smulkintą laiškinį česnaką ir išmaišome.
Į keptuvę pilame vos pusę šaukšto aliejaus, ir rankose vartydami keptuvę, jį tolygiai paskirstome. Samčiu pilame paruoštos tešlos ir kepame po 1 minutę iš kiekvienos pusės.
Į laiškinio česnako lietinius įvyniojame gabalėlį lašišos, ar patiekiame su grietine ir ikrais.
Parašykite komentarą