Blyneliams reikės
- 250g tarkuotos mozzarelos
- 250g migdolų miltų
- 1 a.š kepimo miltelių
- 1 v.š tepamo varškės sūrelio
- druskos
- pipirų
- raudonosios paprikos miltelių
- džiovinto baziliko
- raudonėlio
- 1vnt. pomidoro
- 1vnt. agurko
- šiek tiek norimo padažo
Gaminimas
- Mozzarelą išlydyti mikrobangų krosnelėje kartu su tepamu varškės sūreliu. Lydyti kas 30s vis pamaišant, kol masė tampa vientisa.
- Suberti kepimo ir migdolų miltus ir gerai išmaišyti.
- Masę dėti ant kepimo popieriaus ir iškočioti (ant viršaus uždėti dar vieną kepimo popieriaus lakštą, kad kočiojant tešla nepriliptų prie kočėlo).
- Daryti norimą formą ir kepti keptuvėje, kol apskrus (riebalų nedėti).
- Ant viršaus dėti naminę adžiką arbą norimą padažą, agurką, pomidorą.
- Skanaus!
Parašykite komentarą