Karališkajai doradai reikės
- 2 vnt. marinuotos dorados
- 1 vnt. raudonos paprikos
- 150g žalių smidrų
- 60g sviesto
- 80g šviežių petražolių
- Pesto padažo (su daug česnako)
- 6 vnt. vyšninių pomidoriukų
- 1 vnt. žalio arba šaldyto brokolio
- Druskos
- Pipirų
- Ghee sviesto kepimui
- Bulvių košės garnyrui
Gaminimas
- Į marinuotas doradas įdėti sviestą, petražoles, pomidoriukus, pesto padažą ir kepti orkaitėje 180°C 15min.
- Išvirti brokolį sūdytame vandenyje su sviestu.
- Išilgai supjaustyti papriką ir kepti ant ghee sviesto kol suminkštės.
- Į tą pačią keptuvę sudėti virtus brokolius ir pakepti porą minučių.
- Nupjauti smidrų storus kotus (jei tokių yra) ir pakepti 3-4min. Pabarstyti druska ir pipirais.
- Pasigaminti bulvių košę arba kitą garnyrą prie žuvies.
- Išimti doradą iš orkaitės ir patiekti su garnyru, brokoliais, paprika ir smidrais.
- Skanaus!
Parašykite komentarą