Ingridientai
- 300g miltų
- 1 kiaušinis
- 200ml vandens
- 200g kiaulienos faršo
- 50g tarkuoto kietojo parmezano sūrio
- 150g poro
- 1 skiltelė česnako
- aliejus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Į keptuvę, įkaitintą su trupučiu aliejaus, sudedame smulkintą porą bei česnaką ir pakepiname 2 minutes , sudedame mėsos faršą, beriame truputį druskos bei pipirų ir ant silpnos ugnies kepame apie 10 minučių. Iškeptą faršą sudedame į dubenį ir atvėsiname. Į atvėsusį faršą sudedame tarkuotą parmezano sūrį ir išmaišome.
Dubenyje paruošiame lietinių tešlą sumaišydami gerai miltus, vandenį, kiaušinį bei žiupsnelį druskos. Įpilame šlakelį aliejaus ir tešlą išmaišome taip gerai, kad neliktų miltų gumuliukų.
Įkaitiname keptuvę su labai mažai aliejaus, samčiu pilame tešlą ir pakreipdami keptuvę išlyginame tolygiai tešlą po visą keptuvę.
Iškeptus lietinius lietinius įdarome paruoštu faršu ir sudedame į keptuvę įkaitintą su aliejumi, kur iš abiejų pusių švelniai apskrudiname.
Jolanta
Super puiku