• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lietiniai su mėsos faršu, porais ir parmezanu

2013-01-08 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 300g miltų
  • 1 kiaušinis
  • 200ml vandens
  • 200g kiaulienos faršo
  • 50g tarkuoto kietojo parmezano sūrio
  • 150g poro
  • 1 skiltelė česnako
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Į keptuvę, įkaitintą su trupučiu aliejaus, sudedame smulkintą porą bei česnaką ir pakepiname 2 minutes , sudedame mėsos faršą, beriame truputį druskos bei pipirų ir ant silpnos ugnies kepame apie 10 minučių.  Iškeptą faršą sudedame į dubenį ir atvėsiname. Į atvėsusį faršą sudedame tarkuotą parmezano sūrį ir išmaišome.

Dubenyje paruošiame lietinių tešlą sumaišydami gerai miltus, vandenį, kiaušinį bei žiupsnelį druskos. Įpilame šlakelį aliejaus ir tešlą išmaišome taip gerai, kad neliktų miltų gumuliukų.

Įkaitiname keptuvę su labai mažai aliejaus, samčiu pilame tešlą ir pakreipdami keptuvę išlyginame tolygiai tešlą po visą keptuvę.

Iškeptus lietinius lietinius įdarome paruoštu faršu ir sudedame į keptuvę įkaitintą su aliejumi, kur iš abiejų pusių švelniai apskrudiname.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, faršas, kiaušiniai, miltai, parmezano sūris, poras

 

Panašūs receptai

Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Cukinijų blyneliai
Cukinijų blyneliai
Varškės ir bulvių blyneliai su grybų padažu
Varškės ir bulvių blyneliai su grybų padažu

Previous Post: « Tortilijos su vištiena
Sekantis įrašas: Orkaitėje keptos aromatingos bulvės »

Reader Interactions

Comments

  1. Jolanta

    2021-03-01 at 17:06

    Super puiku

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt