• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lietiniai su mėsos faršu, porais ir parmezanu

2013-01-08 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

  • 300g miltų
  • 1 kiaušinis
  • 200ml vandens
  • 200g kiaulienos faršo
  • 50g tarkuoto kietojo parmezano sūrio
  • 150g poro
  • 1 skiltelė česnako
  • aliejus
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Į keptuvę, įkaitintą su trupučiu aliejaus, sudedame smulkintą porą bei česnaką ir pakepiname 2 minutes , sudedame mėsos faršą, beriame truputį druskos bei pipirų ir ant silpnos ugnies kepame apie 10 minučių.  Iškeptą faršą sudedame į dubenį ir atvėsiname. Į atvėsusį faršą sudedame tarkuotą parmezano sūrį ir išmaišome.

Dubenyje paruošiame lietinių tešlą sumaišydami gerai miltus, vandenį, kiaušinį bei žiupsnelį druskos. Įpilame šlakelį aliejaus ir tešlą išmaišome taip gerai, kad neliktų miltų gumuliukų.

Įkaitiname keptuvę su labai mažai aliejaus, samčiu pilame tešlą ir pakreipdami keptuvę išlyginame tolygiai tešlą po visą keptuvę.

Iškeptus lietinius lietinius įdarome paruoštu faršu ir sudedame į keptuvę įkaitintą su aliejumi, kur iš abiejų pusių švelniai apskrudiname.

Kategorijos:Blynai, sklindžiai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, faršas, kiaušiniai, miltai, parmezano sūris, poras

 

Panašūs receptai

Bananiniai blyneliai
Bananiniai blyneliai
Mozzarella sūrio keto blyneliai
Mozzarella sūrio keto blyneliai
Vaniliniai keto blyneliai
Vaniliniai keto blyneliai

Previous Post: « Tortilijos su vištiena
Sekantis įrašas: Orkaitėje keptos aromatingos bulvės »

Reader Interactions

Comments

  1. Jolanta

    2021-03-01 at 17:06

    Super puiku

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Cukrinė Attica Cukrinė Attica
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Sausainių formelių rinkinys "Širdelės" Sausainių formelių rinkinys "Širdelės"

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • "Prabangios" silkės salotos "Prabangios" silkės salotos
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu
  • Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt