Reikės:
- 300g spaghetti makaronų
- 2 valg. š. alyvuogių aliejaus
- 300g krevečių
- 2 valg. š. sviesto
- 1 citrinos
- 6 česnako skiltelių
- druskos
- pipirų
Gaminimas:
- Krevetes sumaišome su druska, pipirais smulkintais česnakais, tarkuota citrinos žievele bei sultimis.
- Dedame į šaldytuvą ir pamarinuojame bent 15 minučių.
- Puode užverdame vandenį ir sudedame makaronus.
- Verdame, kol jie bus al dente.
- Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuvę su alyvuogių aliejumi.
- Sudedame marinuotas krevetes ir nuolat maišydami pakepiname apie 2 minutes.
- Supilame iš indo likusį marinatą.
- Įdedame sviestą ir dar pakepiname apie minutę.
- Atidedame krevetes į šoną.
- Dedame į lėkštę makaronus ir apdėliojame krevetėmis.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Mindaugui.
Parašykite komentarą