
Reikės:
- 1 pakuotės spagetti makaronų
- 400g midijų
- 1 skardinės konservuoto tuno(200g)
- saujos vyšninių pomidorų
- 100ml sauso balto vyno
- druskos
- pipirų
- 50ml grietinėlės
- aliejaus
- sviesto
- česnako
- baziliko
- 1/2 svogūno
Paruošimas:
- Puode užverdu vandenį, sudedu makaronus ir įpilu aliejaus, kad nesuliptų.
- Keptuvėje ant sviesto pakepinu česnaką, svogūną. Dedu midijas, ir tuną.
- Kai midijos prasiveria pilu vyną, o vėliau ir grietinėlę. Dedu druskos, pipirų.
- Sudedu vyšninius pomidorus ir dar kelias minutes pakepu.
- Išvirtus makaronus sudedu į lėkštę, užpilu paruoštą midijų ir tuno padažą.
- Puošiu baziliko lapeliu.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Viktorijai.
Parašykite komentarą