• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tom Yum Sriuba

2020-03-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Tom Yum Sriuba

Reikės:

  • 300g krevečių
  • 1,5l vištienos sultinio
  • 1 citrinžolės stiebo
  • 4 česnako skiltelių
  • 1 svogūno
  • 6 arb. š. tarkuoto imbiero
  • 3 lauro lapų
  • 1 arb. š. laimo sulčių
  • 1 1/2 valg. š. žuvies padažo
  • 1/2 valg. š. sojų padažo
  • 1 morkos
  • 1 puod. Shiitake grybų
  • 1 nedidelės cukinijos
  • 1 puod. vyšninių pomidorų
  • 100ml kokosų pieno
  • 1 čili pipiro
  • 1/3 puod kalendrų
  • druskos
  • pipirų

Gaminimas:

  1. Puode ant vidutinės-aukštos ugnies užverdame sultinį.
  2. Sudedame smulkintą citrinžolę ir paliekame 5-6 minutėms, kol suminkštės.
  3. Sudedame smulkintą česnaką, svogūnus, imbierą, čili pipirą, lauro lapus, laimo sultis, žuvies padažą, sojų padažą bei morkas.
  4. Šiek tiek sumažiname ugnį ir leidžiame pavirti apie 5 minutes.
  5. Sudedame smulkintus grybus bei cukiniją. Leidžiame lengvai pavirti dar 5 minutes.
  6. Sudedame krevetes ir per pusę pjaustytus pomidoriukus. Dar paverdame apie 3 minutes.
  7. Sumažiname dar labiau ugnį ir supilame kokosų pieną. Pagardiname druska bei pipirais. Jei reikia, dar šiek tiek įpilame žuvies padažo.
  8. Nuimame nuo ugnies.
  9. Patiekdami uždedame smulkintos kalendros.
  10. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Mindaugui.

Kategorijos:Jūros gėrybių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos

 

Panašūs receptai

Laksa su jūros gėrybėmis
Laksa su jūros gėrybėmis
Suomiška žuvienė
Suomiška žuvienė
Sicilietiška žuvienė
Sicilietiška žuvienė

Previous Post: « Makaronai su jūros gėrybėmis
Sekantis įrašas: Sveikuoliški šokoladiniai keksiukai be miltų »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt