Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Krabų lazdelių – 350g
- Makaronų – 450g
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Saulėgrąžų – 50g
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės. Paliekame apie 100ml makaronų nuoviro.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą česnaką, apkepame 1 minutę ir sudedame pjaustytas krabų lazdeles.
- Kepame apie 3 minutes ir sudedame saulėgrąžas.
- Apkeptus ingredientus sudedame ant išvirtų makaronų. Supilame nuovirą, pabarstome druska ir pipirais ir viską išmaišome.
- Prie šių makaronų puikiai tiks česnakinis padažas.
Parašykite komentarą