• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su krabų lazdelėmis

2010-09-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Makaronai su krabų lazdelėmis

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Krabų lazdelių – 350g
  • Makaronų – 450g
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Saulėgrąžų – 50g

Gaminimas

  1. Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės. Paliekame apie 100ml makaronų nuoviro.
  2. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą česnaką, apkepame 1 minutę ir sudedame pjaustytas krabų lazdeles.
  3. Kepame apie 3 minutes ir sudedame saulėgrąžas.
  4. Apkeptus ingredientus sudedame ant išvirtų makaronų. Supilame nuovirą, pabarstome druska ir pipirais ir viską išmaišome.
  5. Prie šių makaronų puikiai tiks česnakinis padažas.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, kiaušiniai, krabų lazdelės, makaronai, padažas, saulėgrąžos

 

Panašūs receptai

Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas

Previous Post: « Lietinių blynų tortas su sūriu ir grybais
Sekantis įrašas: Bulviniai blynais su grybų įdaru »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt