Ingridientai
- 15 lietinių blynų
- 400g grybų
- 300g špinatų
- 300g fermentinio sūrio
- 3 valg. š. majonezo
- 1 kiaušinis
- 200g varškės
- druska ir pipirai
- 2 svogūnai
- 2 valg. š. sviesto
Gaminimas
- Špinatus nuplikome verdančiu vandeniu ir susmulkiname.
- Grybus išverdame ir sumalame. Į sumaltus grybus dedame smulkintus svogūnus, beriame druskos ir pipirų, majonezą, kiaušinį, varškę ir viską išmaišome.
- Apvalų kepimo indą ištepame sviestu ir dedame vieną lietinį, kurį aptepame grybų įdaru. Ant grybų įdaro barstome tarkuoto fermentinio sūrio ir apklojame trupučiu špinatų. Tada dedame vėl lietinį ir vėl jį aptepame įdaru, užberiame sūriu, špinatais ir taip sutepame visus blynus. Viršų pabarstome sūriu.
- Lietinius dedame į orkaitę kur 180 laipsnių temperatūroje kepame apie 30 minučių.
- Patiekiame karštą.
Parašykite komentarą