• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su kumpiu ir žirneliais

2010-11-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Makaronai su kumpiu ir žirneliais

Ingridientai

  • Grietinėlės (35%) – 100ml
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Porų – 100g
  • Farfalle makaronų – 400g
  • Žirnelių – 200g
  • Sviesto – 3 šaukštai
  • Kiaulienos kumpio – 200g

Gaminimas

  1. Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir perpilame šaltu vandeniu.
  2. Keptuvę įkaitiname su sviestu ir sudedame žirnelius, kuriuos ant vidutinės ugnies kepame apie 4 minutes.
  3. Į žirnelius sudedame smulkintą porą, kubeliais pjaustytą kumpį, beriame druskos ir pipirų ir pakepę dar 3 minutes užpilame grietinėle. Ant silpnos ugnies padažą užverdame.
  4. Patiekdami dedame į lėkštę makaronų ir užpilame kumpio-žirnelių padažu ir paskaniname tarkuotu parmezano sūriu.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: grietinėlė, kumpis, makaronai, padažas, parmezano sūris, poras, sviestas, žirneliai

 

Panašūs receptai

Keto lazanija
Keto lazanija
Makaronai su jautienos faršu
Makaronai su jautienos faršu
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės

Previous Post: « Kepta vištiena itališkai
Sekantis įrašas: Troškintų pupelių garnyras »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt