Ingridientai
- Grietinėlės (35%) – 100ml
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Parmezano sūrio – 50g
- Porų – 100g
- Farfalle makaronų – 400g
- Žirnelių – 200g
- Sviesto – 3 šaukštai
- Kiaulienos kumpio – 200g
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės ir perpilame šaltu vandeniu.
- Keptuvę įkaitiname su sviestu ir sudedame žirnelius, kuriuos ant vidutinės ugnies kepame apie 4 minutes.
- Į žirnelius sudedame smulkintą porą, kubeliais pjaustytą kumpį, beriame druskos ir pipirų ir pakepę dar 3 minutes užpilame grietinėle. Ant silpnos ugnies padažą užverdame.
- Patiekdami dedame į lėkštę makaronų ir užpilame kumpio-žirnelių padažu ir paskaniname tarkuotu parmezano sūriu.
Parašykite komentarą