
Ingridientai
- 400g makaronų
- 3 paprikos (skirtingų spalvų)
- 4 skiltelės česnako
- 200g grietinėlės
- 2 v.š. aliejaus
- 250g faršo
- 50g šviežios kalendros
- druska ir pipirai
Gaminimas
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
Paprikas supjaustome šiaudeliais.
Įkaitiname keptuvę su 1 v.š. aliejaus ir sudedame paprikas, kurias ant stiprios ugnies kepame 2 minutes. Po 2 minučių kartu su paprikomis sudedame 3 skilteles smulkinto česnako ir dar minutę kepame. Apkeptas paprikas su česnakais sudedame į dubenį.
Į tą pačią keptuvę su likusiu aliejumi sudedame mėsos faršą ir kepame 8-10 minučių. Apkepus mėsai dedame 1 skiltelę smulkinto česnako, beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir minutę kepame. Supilame grietinėlę, sudedame keptas paprikas bei smulkintą kalendrą, išmaišome ir porą minučių troškiname.
Patiekdami į lėkštę dedame makaronų ir užpilame faršo ir paprikų padažu.
Parašykite komentarą