• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su žirneliais ir ciberžole

2011-01-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 300g makaronų
  • 1500g šaldytų žirnelių
  • 300g mėsos faršo
  • 1 a.š. ciberžolės prieskonių
  • pusė poro
  • 3 v.š. grietinės
  • 1 v.š. miltų
  • 1 v.š. sviesto
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame mėsos faršą. Mėsą kepame apie 5 minutes ir tada suberiame žirnelius, pjaustytą porą, beriame druskos ir pipirų ir kepame dar 3-4 minutes. Užpilame 100ml vandens, dedame grietinę, ciberžolės prieskonius, miltus, viską išmaišome ir ant vidutinės ugnies troškiname apie 8 minutes.
Patiekdami į lėkštę dedame makaronų ir ant viršaus pilame padažo.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: ciberžolė, faršas, grietinė, makaronai, miltai, padažas, poras, sviestas, žirneliai

 

Panašūs receptai

Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Makaronai su krevetėmis
Makaronai su krevetėmis

Previous Post: « Karštas lietinių blynų užkandis
Sekantis įrašas: Skrudinti polentos gabaliukais su sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt