Ingridientai
- 300g makaronų
- 1500g šaldytų žirnelių
- 300g mėsos faršo
- 1 a.š. ciberžolės prieskonių
- pusė poro
- 3 v.š. grietinės
- 1 v.š. miltų
- 1 v.š. sviesto
- druska ir pipirai
Gaminimas
Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame mėsos faršą. Mėsą kepame apie 5 minutes ir tada suberiame žirnelius, pjaustytą porą, beriame druskos ir pipirų ir kepame dar 3-4 minutes. Užpilame 100ml vandens, dedame grietinę, ciberžolės prieskonius, miltus, viską išmaišome ir ant vidutinės ugnies troškiname apie 8 minutes.
Patiekdami į lėkštę dedame makaronų ir ant viršaus pilame padažo.
Parašykite komentarą