Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite apžiūrėkite mūsų naują indų asortimente. Parduotuvę rasite čia.
4 burgeriams reikės:
- 4 mėsainių bandelių
- 400 g brandintos jautienos faršo
- Mėsos prieskonių, druskos, juodųjų pipirų
- 4 salotos lapų
- 1 avokado
- 4 griežinėlių čederio sūrio
- 4 griežinėlių pomidoro (galite keisti avokadu)
- 12 mažojo piršto dydžio marinuotų karnišonų
Karamelizuotiems svogūnams reikės:
- 4 raudonųjų svogūnų
- 3 v.š. balzaminio acto (naudojau tirštą)
- 2 v.š. rudojo cukraus
- Žiupsnio druskos, juodųjų pipirų
Gaminimas:
Karamelizuotų svogūnų receptas:
- Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir apkepkite aliejuje, kol šiek tiek suminkštės.
- Pasūdykite, pabarstykite juodaisiais pipirais, sudėkite cukrų ir išmaišykite.
- Supilkite balzaminį actą ir šiek tiek verdančio vandens (įpyliau apie 3 v.š.).
- Uždenkite ir ant silpnos kaitros troškinkite apie 25-30 min., retkarčiais pamaišant.
Burgerių receptas:
- Sutrinkite avokadą. Išilgai plonomis juostelėmis supjaustykite karnišonus.
- Iš jautienos faršo suformuokite paplotėlius ir apkepkite maždaug po 3-3,5 min. iš abiejų pusių (kepiau griliaus keptuvėje).
- Bandeles paskrudinkite toje pačioje keptuvėje iš abiejų pusių. Ant viršutinės bandelių dalies uždėkite sūrį, kad, skrundant bandelei, jis truputį apsilydytų.
- Ant bandelių apatinės pusės tepkite avokadą, dėkite salotos lapus, jautienos paplotėlį, karamelizuotus svogūnus, pomidoro arba avokado griežinėlius (kuriuos naudojate) ir karnišonus. Užvoškite bandelės viršutine dalimi su sūriu.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Ievai.
Parašykite komentarą