• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kiauliena vyno padaže

2021-03-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Kiauliena vyno padaže

Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite apžiūrėkite mūsų naują indų asortimente. Parduotuvę rasite čia.

Jums reikės:

  • 500 g kiaulienos (naudojau kiaulienos išpjovą)
  • 2 raudonų paprikų
  • 300 ml raudono sauso vyno
  • 1 česnako skiltelės
  • 1 svogūno
  • 2 šaukštų miltų
  • Mėgstamų prieskonių (druska, pipirai, karis, saldžios paprikos milteliai, šiek tiek muskato)
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus

Ruošimo eiga:

  1. Kiaulieną ir papriką supjaustau juostelėmis.
  2. Kiaulieną apvolioju miltuose (Aš visada ant supjaustytos kiaulienos užbarstau miltų ir su rankom išmaišau, kad miltai pasiskirstytų tolygiai).
  3. Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų ir ant jo pakepinu česnaką ir svogūną.
  4. Tuomet sudedu ir apkepu kiaulieną.
  5. Kai kiauliena apkepa suberiu prieskonius ir sudedu papriką.
  6. Kai paprika suminkštėja, o mesytė beveik iškepusi užpilu vyną ir ant mažos ugnies troškinu, kol viskas sutirštėja, o mėsytė tampa iškepusi ir minkšta.
  7. Patiekiu su bulvių koše.
  8. Skanaus.

Už receptą dėkojame – Viktorijai.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu

Previous Post: « Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Sekantis įrašas: Avinžirnių troškinys »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt