Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite apžiūrėkite mūsų naują indų asortimente. Parduotuvę rasite čia.
Jums reikės:
- 500 g kiaulienos (naudojau kiaulienos išpjovą)
- 2 raudonų paprikų
- 300 ml raudono sauso vyno
- 1 česnako skiltelės
- 1 svogūno
- 2 šaukštų miltų
- Mėgstamų prieskonių (druska, pipirai, karis, saldžios paprikos milteliai, šiek tiek muskato)
- Šlakelis alyvuogių aliejaus
Ruošimo eiga:
- Kiaulieną ir papriką supjaustau juostelėmis.
- Kiaulieną apvolioju miltuose (Aš visada ant supjaustytos kiaulienos užbarstau miltų ir su rankom išmaišau, kad miltai pasiskirstytų tolygiai).
- Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų ir ant jo pakepinu česnaką ir svogūną.
- Tuomet sudedu ir apkepu kiaulieną.
- Kai kiauliena apkepa suberiu prieskonius ir sudedu papriką.
- Kai paprika suminkštėja, o mesytė beveik iškepusi užpilu vyną ir ant mažos ugnies troškinu, kol viskas sutirštėja, o mėsytė tampa iškepusi ir minkšta.
- Patiekiu su bulvių koše.
- Skanaus.
Už receptą dėkojame – Viktorijai.
Parašykite komentarą