• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautienos kebabas su daržovėmis

2010-10-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Jautienos kebabas su daržovėmis

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Pievagrybių – 200g
  • Lavašų – 1vnt.
  • Vyšninių pomidorų – 400g
  • Rozmarino – 0.3 šaukštai
  • Česnako skiltelių – 3vnt.
  • Paprikų (žaliųjų) – 1vnt.
  • Raudonųjų svogūnų – 1vnt.
  • Jautienos išpjovos – 450g
  • Citrinos sulčių – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Jautieną supjaustome 2x2cm dydžio gabaliukais.
  2. Dubenyje mėsą sumaišome (masažuojame) su citrinų sultimis, druska ir pipirais, rozmarinais bei smulkintu česnaku. Marinuojame mažiausiai valandą.
  3. Papriką supjaustome dideliais gabaliukais, svogūną pjauname pusiau ir tas puses dar į keturias dalis.
  4. Dubenyje sumaišome paprikas, svogūnus, vyšninius pomidorus, pievagrybius su aliejumi, beriame druskos ir pipirų.
  5. Ant medinių iešmelių suveriame ingredientus lyg šašlyką (mėsa, paprika, svogūnas, mėsa ir t.t.).
  6. Ant atskirų iešmelių suveriame pomidorus bei pievagrybius.
  7. Įkaitiname keptuvę (geriausia špižinę) su šaukštu aliejaus ir dedame paruoštus kebabus. Kepame apie 10 minučių ant stipresnės ugnies labai dažnai apversdami.
  8. Patiekdami į lėkštę dedame iešmelį su mėsa, pomidorų-pievagrybių iešmelį ir lavašo.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, citrina, jautiena, kebabas, lavašas, mėsa, paprika, pievagrybiai, rozmarinas, svogūnai, vyšniniai pomidorai

 

Panašūs receptai

Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Mėsos kukuliai su marinaros padažu
Vieno puodo jautienos troškinys
Vieno puodo jautienos troškinys

Previous Post: « Marinuotos kiaulienos gabaliukai aštriame sojos padaže
Sekantis įrašas: Kiaušinių ir avokadų salotos »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt