• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Jautienos kukuliai su morkų įdaru

2011-05-09 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 700g jautienos faršo
  • 3 morkos
  • 4 skiltelės česnako
  • 1 v.š. sojų padažo
  • 0,5 a.š. cukraus
  • 0,5 a.š. čili prieskonių
  • 1 kiaušinis
  • 70g džiūvėsių
  • 3 v.š. aliejaus
  • 1 v.š. miltų
  • druska ir pipirai

Gaminimas

:
Jautienos faršą sumaišome su kiaušiniu, džiūvėsiais, sojų padažu, cukrumi, 2 skiltelėm smulkinto česnako, čili prieskoniais bei žiupsneliu druskos. Faršą bent 30 minučių paliekame šaldytuve.
Morkas nulupame ir sutarkuojame. Įkaitiname keptuvę su 3 v.š. aliejaus ir sudedame morkas, kurias kepame apie 7 minutes. Į keptuvę sudedame likusį smulkintą česnaką, miltus, beriame truputį druskos ir pipirų ir baigiame kepti morkas.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Imame po saują faršo, suformuojame delne blynelius ir po šaukštelį dedame paruošto keptų morkų įdaro. Suformuojame kukulius ir sudedame juos į kepimo skardą, išteptą trupučiu riebalų. Kišame kukulius į orkaitę ir kepame apie 25-35 minutes (jei kukuliai didesni, tai ir kepame ilgiau).
Iškeptus jautienos kukulius su morkų įdaru patiekiame šiltus su garnyru.

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, česnakas, čili pipiras, cukrus, džiūvėsiai, faršas, jautiena, kiaušiniai, kukuliai, miltai, morkos, sojų padažas

 

Panašūs receptai

Čili Con Carne
Čili Con Carne
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Makaronai su jautienos faršu
Makaronai su jautienos faršu

Previous Post: « Makaronų apkepas su mėsa ir pomidorais
Sekantis įrašas: Plovas su kiauliena ir žalumynais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt