Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Bulvių – 800g
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Krapų – 30g
- Svogūnų – 1vnt.
- Jautienos (konservuotos) – 400g
Gaminimas
- Bulves nuskutame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame bulves, kurias kepame apie 20-30 minučių, kol švelniai apskrus.
- Susmulkiname svogūną bei krapus, kuriuos suberiame ant keptų bulvių. Sudedame jautienos konservus, pabarstome druska ir pipirais ir išmaišome. Kepame ant vidutinės ugnies dar 10-15 minučių.
- Keptas bulves su jautienos konservais patiekiame šiltas su šaukštu grietinės.
Parašykite komentarą