• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronai su kiaulienos gabaliukais

2011-03-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 400g makaronų
  • 300g kiaulienos išpjovos (ar kitos liesos mėsos)
  • 2 v.š. sojos padažo
  • 1 v.š. acto
  • 0,5 a.š. cukraus
  • 5 skiltelės česnako
  • 2 v.š. sviesto
  • 0,5 a.š. čili pipiro
  • 50ml vandens
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Išverdame makaronus pagal nurodymus ant pakuotės ir perpilame šaltu vandeniu.
Kiaulieną supjaustome plonais šiaudeliais. Dubenyje mėsą sumaišome su cukrumi, druska ir pipirais ir actu. Švelniai paminkome mėsą ir bent 30 minučių paliekame, kad pasimarinuotų.
Keptuvėje įkaitiname sviestą ir sudedame stambiai pjaustytą česnaką. Kepame apie minutę ir tada sudedame kiaulienos gabaliukus. Ant vidutinės ugnies ir dažnai maišydami kepame mėsą apie 10 minutčių. Suminkštėjus mėsai supilame sojos padažą, čili prieskonius, 50ml vandens ir troškiname apie 7 minutes.
Patiekdami į lėkštę dedame virtų makaronų ir ant viršaus pilame kiaulienos sojų padažą.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Makaronų receptai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: actas, česnakas, čili pipiras, cukrus, kiauliena, makaronai, padažas, sojų padažas, sviestas

 

Panašūs receptai

Makaronai su kiauliena ir pievagrybiais
Makaronai su kiauliena ir pievagrybiais
Makaronai su kiauliena bei pomidorais
Lietiniai su kumpiu ir sūriu
Lietiniai su kumpiu ir sūriu

Previous Post: « Obuolių pyragas su desertiniu viskio padažu
Sekantis įrašas: Silkė su marinuotais agurkais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt