Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Grietinės (30%) – 200g
- Petražolių – 50g
- Makaronų – 450g
- Kvietinių miltų – 2 šaukštai
- Fermentinis sūrio – 80g
- Sviesto – 2 šaukštai
- Paprikų (žaliųjų) – 1vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Jautienos (konservuotos) – 480g
Gaminimas
- Pagal nurodymus išverdame makaronus. Išvirtus makaronus nusausiname ir supilame į kepimo indą.
- Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame smulkintus svogūnus, papriką bei petražoles. Daržoves kepame apie 5 minutes.
- Į daržoves sudedame jautienos konservus ir ant silpnos ugnies kaitiname apie 7 minutes.
- Apkeptas daržoves su jautiena pilame ant makaronų į kepimo indą.
- Dubenyje sumaišome grietinę su miltais bei tarkuotu sūriu ir užpilame ant makaronų.
- Dedame į orkaitę ir kepame apie 20 minučių 220 laipsnių temperatūroje.
Parašykite komentarą