• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepti baravykai su česnakais

2010-09-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepti baravykai su česnakais

Ingridientai

  • Grietinėlės (35%) – 150ml
  • Sviesto – 100g
  • Petražolių – 50g
  • Česnako skiltelių – 8vnt.
  • Baravykų – 400g

Gaminimas

  1. Baravykus apverdame.
  2. Įkaitiname keptuvę ir išlydome sviestą. Į sviestą sudedame stambiai pjaustytus česnakus ir kepame apie minutę.
  3. Sudedame baravykus į keptuvę, sumažiname ugnį ir kepame apie 7-9 minutes.
  4. Į svieste apkeptus baravykus supilame grietinėlę ir smulkintas petražoles. Troškiname apie 5 minutes.
  5. Patiekiame su karštomis bulvėmis.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: baravykai, česnakas, grietinėlė, grybai, petražolė, sviestas

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Makaronų užkepėlė su jautienos konservais
Sekantis įrašas: Keptos vištienos blauzdelės su aštriomis bulvėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt