• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Netikras daržovių ir faršo zuikis

2010-08-31 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kiaulienos faršo – 300g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Džiūvėsėlių – 50g
  • Morkų – 1vnt.
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Bulvių – 2vnt.

Gaminimas

  1. Neluptas bulves ir morką išverdame pasūdytame vandenyje.
  2. Svogūnus smulkiai supjaustome ir pakepiname 2-3 minutes su 1 valg. š. aliejaus.
  3. Į dubenį sudedame faršą, įberiame druskos ir pipirų, sudedame pakeptus svogūnus, įspaudžiame česnakus, įmušame kiaušinį, dedame džiūvėsius, prieskonių ir išminkome.
  4. Išvirtas bulves ir morką nulupame ir sutarkuojame rupesne tarka. Tarkius sudedame į faršą ir dar kartą gerai išminkome.
  5. Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, apteptu aliejumi. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  6. Iš faršo ir daržovių masės suformuojame pailgą batonėlį ir dedame ant skardos. Kepame orkaitėje apie 30-40 minučių.
  7. Patiekti galima tiek šaltą tiek karštą.

Kategorijos:Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, džiūvėsiai, faršas, kiaušiniai, morkos, prieskoniai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Šakninės daržovės su naminėmis dešrelėmis
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta šoninė traškia odele
Orkaitėje kepta karka
Orkaitėje kepta karka

Previous Post: « Prancūziška kiaušinienė
Sekantis įrašas: Sūrūs sausainiai užkandžiams »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt