• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškinta aviena su rozmarinais ir bulvėmis

2011-03-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 700g avienos
  • 6 bulvės
  • 50g rozmarino (gali būt džiovintos šakelės)
  • 2 v.š. sviesto
  • 400ml vandens
  • 4 svogūnai
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Avienos mėsą supjaustome kubeliais ir sudedame į puodą. Užpilame mėsą vandeniu, beriame truputį druskos ir ant vidutinės ugnies verdame apie 40 minučių.
Svogūnus ir bulves nulupame ir pjauname į keturias dalis. Supjaustytas daržoves dedame ant mėsos, užpilame dar vandens (tiek kad viską apsemtų), dedame rozmarino šakeles, beriame dar 0,5 a.š. druskos bei 0,25 a.š. pipirų ir uždengę puodą troškiname viską apie 45 minutes.
Visiškai suminkštėjus mėsai ir daržovėms į puodą sudedame sviestą, išmaišome troškinį ir po 5 minučių nuimame nuo ugnies.
Troškintą avieną su rozmarinais ir bulvėmis patiekiame šiltą.

Kategorijos:Avienos ir ėrienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aviena, bulvės, rozmarinas, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Su pomidorais troškinta aviena
Troškinta aviena su kariu ir kalendra
Aviena, troškinta raudoname vyne

Previous Post: « Avokadų ir kukurūzų salsa
Sekantis įrašas: Riešutų sviesto sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt