• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Su pomidorais troškinta aviena

2011-03-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 700g avienos
  • 1 svogūnas
  • 6 pomidorai
  • 30 kalendros lapelių
  • 2 v.š. sviesto
  • 50ml raudono vyno (nebūtina)
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Avieną supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame į puodą, užpilame 0,5l vandens ir verdame mėsą apie 35 minutes.
Atskirame puode užverdame 1l vandens ir užpilame ant pomidorų, kad nusiluptų odelė (palaikome karštame vandenyje apie 3 minutes).
Suminkštėjus mėsai nupilame vandenį (geriausia tai daryti su koštuvu, kad puodas liktų tuščias).
Į puodo dugną dedame sviestą, smulkintą svogūną, nepjaustytus nuluptus pomidorus, pabarstome smulkintos kalendros, beriame druskos ir pipirų (druskos nereiktų pagailėti) bei ant viršaus apvirtą avieną. Viską užpilame 150ml vandens, raudonu vynu ir uždengę, ant vidutinės ugnies troškiname apie 45 minutes.
Su pomidorais troškintą avieną patiekiame šiltą su ryžių ar bulvių garnyru.

Kategorijos:Avienos ir ėrienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aviena, kalendra, pomidorai, raudonas vynas, sviestas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Troškinta aviena su rozmarinais ir bulvėmis
Troškinta aviena su kariu ir kalendra
Aviena, troškinta raudoname vyne

Previous Post: « Vištienos sriuba su makaronais ir paprika
Sekantis įrašas: Orkaitėje kepta menkė su pomidorais ir baklažanais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt