• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškinta aviena su kariu ir kalendra

2011-03-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 700g avienos
  • 150 šviežios kalendros
  • 1 v.š. kario
  • 400ml vandens
  • 0,25 a.š. cinamono
  • 0,5 a.š. čili pipiro prieskonių
  • 1 a.š. cukraus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Avieną supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į puodą su vandeniu. Verdame mėsą kol nugaruoja pusę vandens.
Nugaravus vandeniui sudedame visus prieskonius ir uždengę puodą troškiname 40 minučių. Likus 5 minutėms iki gaminimo pabaigos, į puodą sudedame smulkintą kalendrą, išmaišome ir baigiame gaminti.
Troškintą avieną su kariu ir kalendra patiekiame su virtais ryžiais.

Kategorijos:Avienos ir ėrienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aviena, čili pipiras, cinamonas, cukrus, kalendra, karis

 

Panašūs receptai

Su pomidorais troškinta aviena
Troškinta aviena su rozmarinais ir bulvėmis
Aviena, troškinta raudoname vyne

Previous Post: « Kiaušinių pica
Sekantis įrašas: Naminis panyro sūris »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt