Ingridientai
- tešla picos pagrindui
- 1 svogūnas
- 2 pomidorai
- 4 kiaušiniai
- 1 v.š. pomidorų padažo
- 0,5 v.š. majonezo
- 1 v.š. aliejaus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Pomidorus ir svogūną supjaustome griežinėliais.
Paruošiame picos padą. Iškočiotą padą dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Picos pagrindą aptepame aliejumi, majonezu bei pomidorų padažu. Išdėliojame pomidorus, ant pomidorų svogūnus, pabarstome druska ir pipirais ir dedame į orkaitę, kur kepame 15-20 minučių.
Po 15 minučių išimame padą iš orkaitės. Ant picos “įmušame” kiaušinius (tiksliau ant pomidorų “įmušame”, bet taip, kad trynys neišsiskirstytų). Kiaušinius pabarstome druska ir pipirais (puikiai tiktų švieži krapai ar svogūnų laiškai). Dedame picą atgal orkaitę ir kepame dar 7-10 minučių.
Kiaušinių picą patiekiame šiltą.
Tokia pica – puikus patiekalas pusryčiams.
Parašykite komentarą