• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškinti rauginti kopūstai su jautiena

2011-03-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 500g raugintų kopūstų
  • 500g jautienos mėsos
  • 2 v.š. aliejaus
  • 0,25 a.š. čili prieskonių
  • 1 lauro lapas
  • 1 v.š. tamsaus sojų padažo
  • 1 v.š. acto
  • 1 a.š. cukraus
  • 1 svogūnas
  • 3 v.š. gyvulinių riebalų
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Raudintus kopūstus sudedame į puodą ir užpilame vandeniu, kad apsemtų. Dedame lauro lapą, beriame truputį druskos ir pipirų ir verdame apie 1 valandą vis įpildami vandens.
Jautienos mėsą sukapojame labai smulkiais gabaliukais ir dubenyje sumaišome su čili prieskoniais, actu, cukrumi, sojų padažu, trupučiu druskos ir pipirų bei aliejumi. Rankomis gerai išminkome mėsą ir paliekame marinuotis, kol verdami kopūstai.
Svogūną susmulkiname.
Po valandos kopūstus nusunkiame ir į puodą sudedame riebalus, smulkintą svogūną, beriame dar truputį druskos ir pipirų, išmaišome ir troškiname kopūstus dar 30 minučių riebaluose.
Jautieną dedame į keptuvę ir ant vidutinės ugnies, dažnai maišydami, kepame apie 15 minučių. Iškeptą mėsą dedame į puodą su kopūstais, išmaišome ir troškiname dar 5-10 minučių.
Raugintų kopūstų troškinį patiekiame šiltą (tinka su virtų bulvių garnyru).

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: actas, aliejus, česnakas, čili pipiras, cukrus, jautiena, lauro lapai, mėsa, rauginti kopūstai, riebalai, sojų padažas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Keto jautienos maltiniai su kalafiorų ryžiais
Makaronai su jautienos faršu
Makaronai su jautienos faršu
Keto jautienos troškinys raudoname vyne
Keto jautienos troškinys raudoname vyne

Previous Post: « Avokadų pyragas
Sekantis įrašas: Trinta keptų cukinijų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt