• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Troškinti rauginti kopūstai su jautiena

2011-03-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 500g raugintų kopūstų
  • 500g jautienos mėsos
  • 2 v.š. aliejaus
  • 0,25 a.š. čili prieskonių
  • 1 lauro lapas
  • 1 v.š. tamsaus sojų padažo
  • 1 v.š. acto
  • 1 a.š. cukraus
  • 1 svogūnas
  • 3 v.š. gyvulinių riebalų
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Raudintus kopūstus sudedame į puodą ir užpilame vandeniu, kad apsemtų. Dedame lauro lapą, beriame truputį druskos ir pipirų ir verdame apie 1 valandą vis įpildami vandens.
Jautienos mėsą sukapojame labai smulkiais gabaliukais ir dubenyje sumaišome su čili prieskoniais, actu, cukrumi, sojų padažu, trupučiu druskos ir pipirų bei aliejumi. Rankomis gerai išminkome mėsą ir paliekame marinuotis, kol verdami kopūstai.
Svogūną susmulkiname.
Po valandos kopūstus nusunkiame ir į puodą sudedame riebalus, smulkintą svogūną, beriame dar truputį druskos ir pipirų, išmaišome ir troškiname kopūstus dar 30 minučių riebaluose.
Jautieną dedame į keptuvę ir ant vidutinės ugnies, dažnai maišydami, kepame apie 15 minučių. Iškeptą mėsą dedame į puodą su kopūstais, išmaišome ir troškiname dar 5-10 minučių.
Raugintų kopūstų troškinį patiekiame šiltą (tinka su virtų bulvių garnyru).

Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: actas, aliejus, česnakas, čili pipiras, cukrus, jautiena, lauro lapai, mėsa, rauginti kopūstai, riebalai, sojų padažas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Meksikietiškos įdarytos paprikos
Meksikietiškos įdarytos paprikos
Greitas čili troškinys
Greitas čili troškinys
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais

Previous Post: « Avokadų pyragas
Sekantis įrašas: Trinta keptų cukinijų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt