• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalakutienos kepsnys su bulvių virtinukais morkų padaže

2023-10-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Kalakutienos kepsnys su bulvių virtinukais morkų padaže

Kalakutienos kepsniams rekės

  • 1 kiaušinio
  • 500g kalakutienos
  • 100g džiūvesėlių
  • 1 šaukšt. paprikos prieskonių
  • 1 šaukš. aliejaus kepimui

Bulvių virtinukams reikės

  • 800g bulvių
  • 160g miltų
  • 1 kiaušinio
  • žiupsnelio druskos

Morkų padažui reikės

  • 2 morkų
  • 200g cukinijų
  • 200g riebesnio jogurto ar grietinės
  • 1 arb. š. paprikos prieskonių
  • 1 valg. š. aliejaus kepimui

Gaminimo eiga

  1. Nulupti bulves ir išvirti.
  2. Atvėsusias sutrinti ir sumaišyti su kiaušiniu, miltais, druska.
  3. Tuomet iš tešlos daryti mažus rutuliukus, su šakute galima įspausti ir gauti gražų raštą.
  4. Padarytus virtinukus iš tešlos virti verdančiame vandenyje su druska, kol iškils į paviršių – apie keturias minutes.
  5. Padažui pagaminti reikia morkas ir cukinijas supjaustyti ir pakepti keptuvėje su prieskoniais, kol suminkštės.
  6. Tuomet pusę jų išimti ir dubenėlyje sutrinti blenderiu kartu su jogurtu.
  7. Šį sutrintą padažą sumaišyti su likusiomis daržovėmis, jog padažas būtų su daržovių gabaliukais. Taip pat į padažą įmaišyti bulvių virtinukus.
  8. Kalakutieną sumušti, jog būtų plonesni kepsniukai.
  9. Kiaušinį suplakti ir kalakutieną pamirkyti kiaušinio plakinyje.
  10. Kitame dubenyje sumaišyti džiūvesėlius su prieskoniais ir kalakutieną išėmus iš kiaušinio plakinio – padengti džiūvesėlių ir prieskonių mišinyje.
  11. Kepti keptuvėje iš abiejų pusių su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus, o vidus bus iškepęs.
  12. Višką patiekti kartu – bulvių virtinukus su padažu ir daržovėmis bei kepsniu. Dar galite papuošti žalumynais.
  13. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas
Keto vištienos maltiniai
Keto vištienos maltiniai
Kalakutiena kokosų padaže su ryžiais ir jelapenais
Kalakutiena kokosų padaže su ryžiais ir jelapenais

Previous Post: « Kokosų skonio keto sūrio tortas
Sekantis įrašas: Sausainių formos sausi dribsniai su pienu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Cukrinė Attica Cukrinė Attica
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm Stiklinis dubuo salotoms, 31x12,5cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Sausainių formelių rinkinys "Širdelės" Sausainių formelių rinkinys "Širdelės"

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • "Prabangios" silkės salotos "Prabangios" silkės salotos
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu
  • Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtų bulvių cepelinai su mėsa

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt