• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Peletrūno actas

2010-12-30 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

*400g šviežio peletrūno
*400ml acto

Gaminimas

Peletrūno lapelius nuskiname nuo kotelių, sudedame į stiklinį indą ir užpilame actu. Gerai užsandariname ir paliekame tamsioje vietoje apie 3 savaites.
Po 3 savaičių actą nukošiame ir supilstome į nedidelius dekoratyvinius acto buteliukus. Papuošimui į buteliuką įmetame po vieną šakelę peletrūno.
Peletrūno actas naudojamas marinuojant paukštieną, kiaulieną. Ypač tinka salotų padažams. Peletrūno actas naudojamas pagardinti žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalams.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Prieskoniai Tagged With: peletrūno actas

 

Panašūs receptai

Prieskoninis aliejus su rozmarinais
Prieskoninio aliejaus su rozmarinais receptas
Prieskoniai picai
Naminiai baravykų prieskoniai

Previous Post: « Vyne troškinti porai
Sekantis įrašas: Kepta tilapija su agurkų padažu »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Kepta tilapija su agurkų padažu | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-08 11:06

    […] 1 a.š. aliejaus druska ir pipirai 300g tilapijos filė 0,25 a.š. džiovinto peletrūno 1 v.š. peletrūno acto 2 v.š. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt