• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepta tilapija su agurkų padažu

2010-12-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

150g agurkų
100g ridikų
1 a.š. aliejaus
druska ir pipirai
300g tilapijos filė
0,25 a.š. džiovinto peletrūno
1 v.š. peletrūno acto
2 v.š. sviesto

Gaminimas

Dubenyje sumaišome tarkuotą agurką, tarkuotą ridiką, aliejų, peletrūno actą ir truputį druskos su pipirais.
Žuvies filė pabarstome džiovintu peletrūnu, druska ir pipirais.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudeda žuvį, kurią kepame po 3 minutes iš abiejų pusių.
Keptą tilapiją dedame į lėkštę ir užpilame paruoštu agurkų padažu.
Patiekalą patiekiame šiltą. Puikiai tiks ir su virtais ryžiais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: agurkas, aliejus, padažas, peletrūnas, peletrūno actas, ridikai, sviestas, žuvis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve

Previous Post: « Peletrūno actas
Sekantis įrašas: Kopūstų košė su rūkyta šonine »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt