• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pomidorų risoto

2011-03-25 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g arborio ryžių
  • 800ml sultinio
  • 200ml balto vyno
  • 50g aliejaus
  • 8 vyšniniai pomidorai
  • 50g šviežio baziliko
  • 1 svogūnas
  • 50g parmezano sūrio
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame labai smulkiai pjaustytą svogūną, kurį kepame apie 4 minutes. Suminkštėjus svogūnui į keptuvę suberiame ryžius, kuriuos kepame 3 minutes. Supilame vyną ir ant vidutinės ugnies verdame kol nugaruoja pusė vyno.
Į keptuvę su ryžiais beriame druskos, supilame sultinį ir troškiname 20 minučių ant vidutinės ugnies. Išvirus ryžiams į keptuvę sudedame baziliką, pusiau perpjautus pomidorus, beriame dar truputį druskos ir pipirų, išmaišome ir dar 7-10 minučių pavirę nuimame nuo ugnies.
Pomidorų risoto patiekiame šiltą paskanintą tarkuotu parmezano sūriu.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, baltas vynas, bazilikas, parmezano sūris, ryžiai, svogūnai, vyšniniai pomidorai

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Kiaušinienė su baklažanais ir morkomis
Avinžirnių - lapinių kopūstų troškinys
Avinžirnių – lapinių kopūstų troškinys
Kepti kalafijorai
Kepti kalafijorai

Previous Post: « Kininio kopūsto salotos su fermentiniu sūriu
Sekantis įrašas: Keptos duonos mišrainė su kalafiorais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt