• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptos duonos mišrainė su kalafiorais

2011-03-25 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*250g baltos duonos
*250g kalafioro
*100g fermentinio sūrio
*3 skiltelės česnako
*4 v.š. majonezo
*aliejus
*druska ir pipirai

Gaminimas

Duoną supjaustome nedideliais kubeliais ir sudedame į keptuvę su aliejumi, kur kepame keletą minučių kol duona apskrunda. Iškeptą duoną atvėsiname ir sudedame į dubenį.
Kalafiorą susmulkiname ir sudedame į dubenį su duona. Fermentinį sūrį sutarkuojame stambia tarka ir sudedame į dubenį su mišraine. Įspaudžiame česnaką, beriame druskos ir pipirų ir viską išmaišome su majonezu.
Prieš patiekdami mišrainę palaikome šaldytuve bent 30 minučių.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, česnakas, duona, fermentinis sūris, kalafioras, majonezas, mišrainė

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Pomidorų risoto
Sekantis įrašas: Pupelės su krevetėmis ir grietinėlės padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt