
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Petražolių – 50g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Citrinų – 0.5vnt.
- Bulvių – 8vnt.
- Rukolos (gražgarsčių) – 150g
Gaminimas
- Bulves neluptas išverdame ir supjaustome į keturias dalis (todėl geriau rinktis mažesnes bulves).
- Kiaušinius kietai išverdame ir perpjauname į keturias dalis.
- Dubenėlyje sumaišome citrinos sultis su aliejumi bei smulkintomis petražolėmis.
- Į lėkštę dedame pjaustytų bulvių, saują rukolos, uždedame keturias dalis pjaustyto kiaušinio, pabarstome druska ir pipirais, apšlakstome salotų padažu ir patiekiame.
- Šias bulvių salotas su rukola galime patiekti ir šiltas, ir šaltas.
Parašykite komentarą