• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Greitos rūkytos lašišos salotos

2012-09-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 200g iceberg salotų lapų
  • 100g rūkytos lašišos
  • 1 svogūnas
  • 10vnt žaliųjų alyvuogių
  • 1-2 pomidorai
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • 3 v.š. aliejaus
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Salotų lapus nuplauname ir suplėšome tiesiai į lėkštes.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais ir dedame ant salotų lapų.
Pomidorą supjautome skiltelėmis ir dedame ant salotų lapų. Beriame alyvuoges.
Lašišą susmulkiname, išdėliojame ant salotų ir pašlakstome citrinos sultimis, aliejumi bei pabarstome druska ir pipirais.
Salotas aptiekiame kaip užkandį.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, alyvuogės, citrina, lašiša, pomidorai, salotos, svogūnai

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Prieskoniai picai
Sekantis įrašas: Marinuotas ir keptas upėtakis (Agnės receptas) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt